Μέθοδος ανάλυσης αποτυχίας BMS πακέτου μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

September 9, 2021

Μέθοδος ανάλυσης αποτυχίας BMS πακέτου μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

 

 

Όταν μια διακοπή επικοινωνίας ή ένας ανώμαλος έλεγχος εμφανίζεται στο σύστημα, παρατηρήστε εάν κάθε ενότητα του συστήματος έχει έναν συναγερμό και εάν υπάρχει ένα εικονίδιο συναγερμών στην οθόνη επίδειξης, και ερευνήστε έπειτα το φαινόμενο ένα προς ένα.
 
 
 
Μέθοδος αναπαραγωγής αποτυχίας
 
 
 
Οι αποτυχίες των οχημάτων bMS με τα πακέτα μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου είναι διαφορετικές υπό τους διαφορετικούς όρους. Εάν οι όροι επιτρέπουν, η αποτυχία πρέπει να αναπαραχθεί υπό τους ίδιους όρους για να επιβεβαιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το πρόβλημα.
 
 
 
Μέθοδος αποκλεισμού
 
 
 
Όταν ένα παρόμοιο φαινόμενο παρέμβασης εμφανίζεται στο σύστημα, κάθε συστατικό στο σύστημα πρέπει να αφαιρεθεί ένα προς ένα για να καθορίσει ποιο μέρος ασκεί επίδραση στο σύστημα.
 
 
 
Μέθοδος αντικατάστασης
 
 
 
Όταν μια ορισμένη ενότητα έχει τις ανωμαλίες στη θερμοκρασία, τάση, έλεγχος, τα κ.λπ., αλλάζουν τη θέση της ενότητας με τον ίδιο αριθμό σειρών για να εντοπίσουν το πρόβλημα ενότητας ή το πρόβλημα λουριών καλωδίωσης.
 
 
 
Περιβαλλοντικός νόμος επιθεώρησης
 
 
 
Όταν το σύστημα αποτυγχάνει, όπως το σύστημα δεν μπορεί να επιδειχθεί, δεν πρέπει να ορμήξουμε για να πραγματοποιήσουμε τη σε βάθος εκτίμηση, επειδή συχνά θα αγνοήσουμε μερικές λεπτομέρειες. Καταρχάς, πρέπει να εξετάσουμε τα προφανή πράγματα: εάν είναι συνδεμένο; Ο διακόπτης ανοίγεται; Όλα τα καλώδια συνδέονται; Ίσως η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται σε το.
 
 
 
Μέθοδος βελτίωσης προγράμματος
 
 
 
Όταν ένα άγνωστο ελάττωμα εμφανίζεται αφότου καίγεται το νέο πρόγραμμα, προκαλώντας την ανωμαλία ελέγχου συστημάτων, η προηγούμενη έκδοση του προγράμματος μπορεί να καεί για τη σύγκριση για να επιλύσει το ελάττωμα.