Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να υποβάλει μια υπόθεση καροτσακιών με μια μπαταρία λίθιου που εγκαθίσταται όταν εσείς rravel αεροπορικώς

Πιστοποίηση
Κίνα HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγαπητό Davide, σας αφήνω στα χέρια της Vivian, είμαι βέβαιος ότι θα έρθετε σε μια συμφωνία., η Vivian είναι επαγγελματική στο προϊόν μας.

—— Στοίχημα Davide

Εδώ είναι το υπογεγραμμένο pi. Σας ευχαριστούμε, ελπίζουμε

—— Ο κ. Ander

12V πακέτο μπαταριών 110Ah για το ηλιακό προϊόν συμπαθώ το ηλιακό πακέτο μπαταριών σας. Καλή ποιότητα και παράδοση γρήγορα.

—— Eyal Dolev

Το πακέτο μπαταριών είναι πιό atractive για μας. Μπορώ να λάβω το σχέδιο άλλου πακέτου 12V 20AH με τις πληροφορίες dimentional; Χρειάζομαι 50pcs στη δοκιμή.

—— Nizamettin

Έχουμε λάβει τα πακέτα μπαταριών και εκτελώντας τις δοκιμές έχει περάσει. Εντυπωσιαζόμαστε από τη συνέλευση. είναι σχεδόν καλύτερο. σας ευχαριστούμε

—— Αλέξανδρος Kozhushko

Οι εικόνες παρουσιάζουν συμπαθητικό πακέτο μπαταριών, η απόδοση είναι εντάξει, χρειαζόμαστε την τμηματική συνδεδεμένη διαμόρφωση 4cells (4S1P) με τα στοιχεία κυκλώματος προστασίας

—— George Komisar

μεγάλες ευχαριστίες για την εργασία σας, πήραμε τα cargos την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται συμπαθητικό.

—— Ο Μαύρος του Johnny

Σκέφτομαι ότι είναι μια καλή ιδέα να λυθεί το πρόβλημα, είμαι εκτιμώ πραγματικά θα επιθυμούσατε να μας βοηθήσετε.

—— Simone Kowalk

ναι, λάβαμε τις μπαταρίες και τους φορτιστές την περασμένη Παρασκευή, όλα φαίνονται μεγάλα, καλά συσκευασμένος, καμία ζημία και στο χρονικό πλαίσιο όπως υπόσχονται.

—— Συνερχόμενος vriendelijke groet

Ευχαριστίες για την εισαγωγή σας, έχουμε ελέγξει ότι κάθε ένας σκέφτεται και στην πλευρά μας κάθε πράγμα είναι μεγάλο. Ακριβώς προχωρήστε να υποβάλετε τα έγγραφα επιχείρησης για να πάρει την έγκριση.

—— Joey Schumer

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να υποβάλει μια υπόθεση καροτσακιών με μια μπαταρία λίθιου που εγκαθίσταται όταν εσείς rravel αεροπορικώς

Λόγω της ανωτερότητας των μπαταριών λίθιου, όλο και περισσότερα προϊόντα περιέχουν τις μπαταρίες λίθιου. Εντούτοις, επειδή οι μπαταρίες λίθιου έχουν τον κίνδυνο της αυθόρμητης καύσης, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στη μεταφορά των μπαταριών λίθιου στα αεροπλάνα.

Πρόσφατα, υπάρχουν επιβάτες που φέρνουν τις περιπτώσεις καροτσακιών αποσκευών με τις μπαταρίες λίθιου εγκατεστημένες. Σύμφωνα με τους κανονισμούς:

1. Οι μπαταρίες λίθιου δεν είναι μετακινούμενες και υπερβαίνουν 0.3g/το γ, και η περιεκτικότητα σε μέταλλα λίθιου ή 2.7w/Wh είναι απαγορευμένη.

2. Η μπαταρία είναι αποσπάσιμη. Εάν οι αποσκευές παραδίδονται, η μπαταρία λίθιου πρέπει να αφαιρεθεί, και η αφαιρούμενη μπαταρία πρέπει να παρουσιαστεί στην καμπίνα (δηλαδή οι αποσκευές με την μπαταρία λίθιου πρέπει να ελεγχθούν, και η μπαταρία πρέπει να αφαιρεθεί για να φέρει).

3. Εφεδρικές μπαταρίες λίθιου. Οι μπαταρίες λίθιου που δεν υπερβαίνουν 100wh/Wh πρέπει να προστατευθούν χωριστά από τα βραχυκυκλώματα. κάθε πρόσωπο μπορεί να φέρει μέχρι 20 εφεδρικές μπαταρίες.

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν επίσης να πάρουν τις σχετικές έρευνες στους μετρητές εισόδου και τους μετρητές εισόδου ασφάλειας.

Χρόνος μπαρ : 2019-12-04 11:23:09 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alice

Τηλ.:: 13928880191

Φαξ: 852--51230576

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: ΜΟΝΆΔΑ 04 7/F, BRIGHT ΤΡΌΠΟ TOWER, NO.33 MONG KOK ROAD, KOWLOON, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεύθυνση Εργοστασίου:Οδός No.27 BOWANG, πόλη Cun γιαγιάδων, Panyu, Guangzhou, GD, Κίνα