Αυτό που είναι τα σημεία κλειδί της διαδικασίας πακέτων μπαταριών λίθιου 18650 σας

November 4, 2021

Αυτό που είναι τα σημεία κλειδί της διαδικασίας πακέτων μπαταριών λίθιου 18650 σας

 

 

η ιονική μπαταρία λίθιου 18650 είναι μια από τις πιό κοινές ιονικές μπαταρίες λίθιου στην αγορά, έτσι ποια είναι τα κύρια σημεία για τη διαδικασία ΠΑΚΕΤΩΝ της ιονικής μπαταρίας λίθιου 18650; Ρίξτε μια ματιά.
 
Η διαδικασία πακέτων μπαταριών λίθιου 18650 διατυπώνεται κυρίως σύμφωνα με τη δομή μπαταριών ΠΑΚΕΤΩΝ. Το μεγαλύτερο μέρος του 18650 πακέτου μπαταριών λίθιου επεξεργάζεται τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι παρόμοιο, και χαρακτηρίζονται από τους πολλαπλάσιους παραλλήλους και τις πολλαπλάσιες σειρές. Η διαδικασία πακέτων μπαταριών λίθιου 18650 έχει τα διακριτικά χαρακτηριστικά. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ο εύκαμπτος συνδυασμός. Οι περισσότερες συνεχείς διαταγές μπορούν να ολοκληρωθούν semi-automatically. Είναι κατανοητό ότι η διαδικασία πακέτων μπαταριών λίθιου 18650 τώρα όλο και περισσότερο βελτιώνεται. Γενικά, το πακέτο μπαταριών ΠΑΚΕΤΩΝ 18650 μπαταριών λίθιου περιλαμβάνει: το κύτταρο 18650 μπαταριών, ο πίνακας προστασίας μπαταριών, το συνδέοντας φύλλο νικελίου, το φύλλο νικελίου μολύβδου, τα εξαρτήματα Πράσινης Βίβλου, το μονώνοντας έγγραφο, το καλώδιο ή το καλώδιο βουλωμάτων, η εξωτερικό συσκευασία ή το κοχύλι PVC, η παραγωγή (συμπεριλαμβανομένου του συνδετήρα), ο βασικός διακόπτης, ο δείκτης μπαταριών, η EVA, το έγγραφο κριθαριού, το πλαστικό υποστήριγμα και άλλα βοηθητικά υλικά διαμορφώνουν μαζί το ΠΑΚΈΤΟ, και οι περισσότεροι τύποι 18650 πακέτων μπαταριών είναι κατάλληλοι για αυτήν την διαδικασία.
 
18650 ποιοτικά χαρακτηριστικά διαδικασίας πακέτων μπαταριών λίθιου
 
1. Η χρήση των μπαταριών λίθιου της καλής ποιότητας απαιτεί τους καταρτισμένους και σταθερούς προμηθευτές για να παρέχει τα μονά κύτταρα καλής απόδοσης. Τα μονά κύτταρα έχουν υποβληθεί σε μια σειρά δοκιμών ασφάλειας και δοκιμών απόδοσης, και έχουν χρησιμοποιήσει μετά από να.
 
2. Η μπαταρία απαιτεί τη χαμηλή εσωτερική αντίσταση και την καλή συνέπεια. Εάν η μπαταρία λίθιου 14.8V συσκευάζει ή άλλα πακέτα μπαταριών ενεργειακής αποθήκευσης, η χαμηλή εσωτερική αντίσταση πρέπει να εξασφαλιστεί για να εξασφαλίσει την υψηλής τάσης ικανότητα απαλλαγής, την πλατφόρμα, το διασκεδασμό θερμότητας, κ.λπ.
 
3. Η δομή μπαταριών υιοθετεί ένα αερισμένο σχέδιο, και η απόσταση μεταξύ δύο παρακείμενων μπαταριών είναι περισσότερο από 2mm. Αυτή η δομή απαιτεί την μπαταρία για να καθοριστεί με ένα πλαστικό υποστήριγμα.
 
4. Οι χρήσεις εργοστασίων μπαταριών ΠΑΚΕΤΩΝ αυλάκωσαν τα φύλλα νικελίου για τη συγκόλληση σημείων. Το μέγεθος των φύλλων νικελίου καλύπτει τις απαιτήσεις της υψηλής τάσης απαλλαγής. Η νικελίου χαμηλή εσωτερική αντίσταση εγγυήσεων φύλλων υλική. Ο οξυγονοκολλητής σημείων εγγυάται τη σταθερή λειτουργία. Οι βελόνες συγκόλλησης εξασφαλίζουν την ποιότητα. Οι χειριστές εκπαιδεύονται και είναι κατάλληλοι. Μετα λειτουργία εργασίας, έλεγχος εάν οι ενώσεις ύλης συγκολλήσεως είναι σταθερές μετά από τη συγκόλληση σημείων. Επιπλέον, τα πειράματα δόνησης γίνονται για κάθε batch προϊόντων για να ελέγξουν την αντιδονητική απόδοση.
 
5. Οι διαφορετικές batch μπαταριών γίνονται σε χαρακτηριστικό που τελειώνουν - προϊόντα και που υποβάλλεται στις δοκιμές ζωής. Όταν η εμπειρία της προδιαγραφής σχεδίου ΠΑΚΕΤΩΝ μπαταριών λίθιου συνοψίζεται, τα τελικά προϊόντα μπαταριών υποβάλλονται στις δοκιμές κύκλων για να λάβουν την πραγματική ζωή κύκλων.
 
6. Ελέγξτε την απόδοση υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας της μπαταρίας. Τα κύτταρα των διαφορετικών κατασκευαστών μπαταριών λίθιου ΠΑΚΕΤΩΝ γίνονται τελειωμένος - προϊόντα και δοκιμασμένος στα διαφορετικά ποσοστά απαλλαγής στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες για να λάβουν την πραγματική καμπύλη απαλλαγής.