Αρχική Σελίδα Νέα

Τι θα έπρεπε να πληρώσω στην προσοχή κατά την οδήγηση ενός ηλεκτρικού οχήματος σε μια βροχερή ημέρα;

Πιστοποίηση
Κίνα HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγαπητό Davide, σας αφήνω στα χέρια της Vivian, είμαι βέβαιος ότι θα έρθετε σε μια συμφωνία., η Vivian είναι επαγγελματική στο προϊόν μας.

—— Στοίχημα Davide

Εδώ είναι το υπογεγραμμένο pi. Σας ευχαριστούμε, ελπίζουμε

—— Ο κ. Ander

12V πακέτο μπαταριών 110Ah για το ηλιακό προϊόν συμπαθώ το ηλιακό πακέτο μπαταριών σας. Καλή ποιότητα και παράδοση γρήγορα.

—— Eyal Dolev

Το πακέτο μπαταριών είναι πιό atractive για μας. Μπορώ να λάβω το σχέδιο άλλου πακέτου 12V 20AH με τις πληροφορίες dimentional; Χρειάζομαι 50pcs στη δοκιμή.

—— Nizamettin

Έχουμε λάβει τα πακέτα μπαταριών και εκτελώντας τις δοκιμές έχει περάσει. Εντυπωσιαζόμαστε από τη συνέλευση. είναι σχεδόν καλύτερο. σας ευχαριστούμε

—— Αλέξανδρος Kozhushko

Οι εικόνες παρουσιάζουν συμπαθητικό πακέτο μπαταριών, η απόδοση είναι εντάξει, χρειαζόμαστε την τμηματική συνδεδεμένη διαμόρφωση 4cells (4S1P) με τα στοιχεία κυκλώματος προστασίας

—— George Komisar

μεγάλες ευχαριστίες για την εργασία σας, πήραμε τα cargos την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται συμπαθητικό.

—— Ο Μαύρος του Johnny

Σκέφτομαι ότι είναι μια καλή ιδέα να λυθεί το πρόβλημα, είμαι εκτιμώ πραγματικά θα επιθυμούσατε να μας βοηθήσετε.

—— Simone Kowalk

ναι, λάβαμε τις μπαταρίες και τους φορτιστές την περασμένη Παρασκευή, όλα φαίνονται μεγάλα, καλά συσκευασμένος, καμία ζημία και στο χρονικό πλαίσιο όπως υπόσχονται.

—— Συνερχόμενος vriendelijke groet

Ευχαριστίες για την εισαγωγή σας, έχουμε ελέγξει ότι κάθε ένας σκέφτεται και στην πλευρά μας κάθε πράγμα είναι μεγάλο. Ακριβώς προχωρήστε να υποβάλετε τα έγγραφα επιχείρησης για να πάρει την έγκριση.

—— Joey Schumer

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι θα έπρεπε να πληρώσω στην προσοχή κατά την οδήγηση ενός ηλεκτρικού οχήματος σε μια βροχερή ημέρα;

Τι θα έπρεπε να πληρώσω στην προσοχή κατά την οδήγηση ενός ηλεκτρικού οχήματος σε μια βροχερή ημέρα;

 

Τις τελευταίες ημέρες, ο καιρός είναι συχνά βροχερός, και τα ηλεκτρικά οχήματα είναι τώρα μέσα της μεταφοράς για πολλούς πολίτες. Όταν βρέχει, φέρνει πραγματικά πολύ πρόβλημα στους ανθρώπους που οδηγούν τα ηλεκτρικά οχήματα. Μερικές φορές τα ηλεκτρικά οχήματα «ακόμα θα μετριαστούν» και μερικές φορές θα υπάρξουν απεργίες, λέγοντας σας μερικά τεχνάσματα για να δώσουν προσοχή κατά την οδήγηση ενός ηλεκτρικού οχήματος στη βροχή.


Όχι wade ελαφριά


Τα σημαντικά μέρη των ηλεκτρικών κινητήρων, των ελεγκτών, των μπαταριών, κ.λπ. στεγανοποιούνται γενικά. Υπό κανονικές συνθήκες, δεν πειράζει εάν είναι υγροί από τη βροχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να τρέξουν στο νερό κατά βούληση. Μην κάνετε μια τύχη όταν αντιμετωπίζετε μια θέση όπου το νερό είναι σοβαρό, πρέπει ακόμα να προσπαθήσετε να την παρακάμψετε.


Εάν πρέπει να περάσετε μέσω, πρέπει να προσπαθήσετε να επιλέξετε κάποιο πεζοδρόμιο με τα ρηχά νερά, και το βάθος του νερού δεν πρέπει να υπερβεί τη μισή από τη ρόδα, επειδή η μηχανή του ηλεκτρικού οχήματος βρίσκεται γενικά στη μέση του κέντρου ροδών της οπίσθιας ρόδας. Μόλις η μηχανή πάρει υγρή ή εισαγάγει το νερό, πρόκειται πολύ πιθανό να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων όπως ο ομιλητής μη ήχος, τα φρένα που αποτυγχάνουν, και ο ελεγκτής που δεν λειτουργεί κατάλληλα.


Ξεράνετε αμέσως μετά από τη βροχή


Κατά αποθήκευση ενός ηλεκτρικού οχήματος, την είναι καλύτερο να αφαιρεθεί η μπαταρία και να τοποθετηθεί στο εσωτερικό. Αφότου εκτίθεται το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη βροχή, μην ορμήξτε στην μπαταρία για να συνδέσετε τη δύναμη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα βραχυκύκλωμα. Μετά από τη δυνατή βροχή, το ηλεκτρικό όχημα μπορεί να είναι ξηρό σε μια αερισμένη θέση. Πρίν παρεμβάλλουν την μπαταρία στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αρχίζουν την, η μπαταρία και η υποδοχή σύνδεσης πρέπει να σκουπιστούν καθαρός με μια πετσέτα κουρελιών ή εγγράφου για να αποφύγουν την κατάσταση της σύνδεσης δύναμης.


Χτύπημα αλυσίδων για να αφαιρέσει τη σκουριά


Εάν η ηλεκτρική αλυσίδα αυτοκινήτων είναι οξυδωμένη μετά από τη βροχή, μπορείτε πρώτα να σκουπίσετε από τα σημεία σκουριάς με ένα προϊόν καθαρισμού για τον καθαρισμό της κουζίνας, και να την πλύνετε έπειτα με το diesel, έτσι ώστε η σκουριά μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικούς σπόρους καστόρων, τη φλούδα από το κοχύλι, να τους τυλίξει με μια λεπτή φανέλα, κ.λπ., και να το χρησιμοποιήσετε για να σκουπίσετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που μπορεί να κάνει τις ρόδες και spokes φωτεινός και καθαρός, και να διαδραματίσει επίσης έναν ορισμένο ρόλο στη σκουριά

Χρόνος μπαρ : 2019-12-25 16:36:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
HONG KONG TAC INDUSTRIAL CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alice

Τηλ.:: 13928880191

Φαξ: 852--51230576

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: ΜΟΝΆΔΑ 04 7/F, BRIGHT ΤΡΌΠΟ TOWER, NO.33 MONG KOK ROAD, KOWLOON, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεύθυνση Εργοστασίου:Οδός No.27 BOWANG, πόλη Cun γιαγιάδων, Panyu, Guangzhou, GD, Κίνα