Το τέσλα επιβεβαιώνει τη διαταγή για τον εξοπλισμό μετατροπής μπαταριών και θα παραγάγει τα πακέτα μπαταριών στο μέλλον

June 8, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το τέσλα επιβεβαιώνει τη διαταγή για τον εξοπλισμό μετατροπής μπαταριών και θα παραγάγει τα πακέτα μπαταριών στο μέλλον

Το τέσλα επιβεβαιώνει τη διαταγή για τον εξοπλισμό μετατροπής μπαταριών και θα παραγάγει τα πακέτα μπαταριών στο μέλλον

 

Σύμφωνα με μια έκθεση από τους χρόνους της Κορέας, το τέσλα έχει υπογράψει μια διαταγή με την ομάδα Hanwha της Νότιας Κορέας για τον εξοπλισμό σχηματισμού μπαταριών για να παραγάγει τα πακέτα μπαταριών του. Η ομάδα Hanwha είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός όμιλος επιχειρήσεων στη Νότια Κορέα. Είναι διάσημο για ηλιακά προϊόν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράγει επίσης πολύ εξοπλισμό κατασκευής. Εκτός από τον εξοπλισμό σχηματισμού μπαταριών για και, Hanwha παράγει επίσης τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συγκέντρωση των μπαταριών. Αυλάκωση της μηχανής, της μηχανής συσσώρευσης, της μηχανής συγκόλλησης προβολής και της τσάντας που διαμορφώνουν τη μηχανή.

Αναφέρεται ότι ο εξοπλισμός σχηματισμού μπαταριών Hanwha θα παρασχεθεί αρχικά στις εγκαταστάσεις Fremont του τέσλα σε Καλιφόρνια, ΗΠΑ, και έπειτα στα έξοχα εργοστάσια στη Νεβάδα, το Βερολίνο, τη Γερμανία, και τη Σαγκάη, Κίνα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι κανένα μυστικό που το τέσλα θέλει να παραγάγει τις μπαταρίες του. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε, αλλά η έκθεση απαριθμεί βασικά τις εγκαταστάσεις παραγωγής του όλου τέσλα, το οποίο επίσης σημαίνει ότι το τέσλα είναι στην μπαταρία. Η παραγωγή θα προωθηθεί από τα πηδήματα και τα όρια.

Ο σχηματισμός μπαταριών αναφέρεται στη διαδικασία της αρχικής φόρτισης και της εκφόρτισης του πακέτου μπαταριών. Είναι η διαδικασία που εκτελούνται στη τελική φάση της διαδικασίας παραγωγής μπαταριών, και ο σχηματισμός και τα εξεταστικά βήματα που ολοκληρώνονται ενώπιον της εγκατάστασης. Η διαδικασία σχηματισμού πρέπει να ελέγξει την υψηλή τάση και το ακριβές ρεύμα παραγωγής για να εξασφαλίσει ότι το πακέτο μπαταριών μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται μέσα στη διευκρινισμένη ζωή υπηρεσιών.

Με άλλα λόγια, ο σχηματισμός μπαταριών είναι η διαδικασία τις αρχικές διαδικασίες δαπανών/απαλλαγής στην μπαταρία. Σε αυτό το στάδιο, μια ειδική ηλεκτροχημική στερεά μεσόφαση ηλεκτρολυτών (SEI) θα διαμορφωθεί στο ηλεκτρόδιο, κυρίως στην άνοδο. Αυτό είναι το τελευταίο βήμα στη διαδικασία παραγωγής μπαταριών. Το τέσλα δεν το έχει κάνει πριν, αλλά εστιάζει στις ενότητες μπαταριών και τα πακέτα μπαταριών.

Εντούτοις, το τέσλα έχει επίσης το μυστικό πρόγραμμα Roadrunner του για την ανάπτυξη και την παραγωγή των μπαταριών. Ο στόχος του είναι να μειώσει το κόστος σε λιγότερο από $100 ανά KWH σε μεγάλη κλίμακα. Το σχέδιο αναμένεται για να αναγγελθεί επίσημα στο γεγονός ημέρας μπαταριών του τέσλα μέσα σε μερικές εβδομάδες. Την προηγούμενη εβδομάδα, Musk υπαινίχτηκε ότι το τέσλα είναι έτοιμο να εποπτεύσει τις επίσημες εγκαταστάσεις έξοχος-Watt για την παραγωγή μπαταριών, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές όπου η παραγωγή είναι. Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι το τέσλα έχει μια δοκιμαστική γραμμή παραγωγής για τα νέα πακέτα μπαταριών στις εγκαταστάσεις Fremont σε Καλιφόρνια, και επιβεβαίωσε ότι οι έξοχες εγκαταστάσεις του Βερολίνου θα παραγάγουν τελικά τα πακέτα μπαταριών.